English

Welkom bij Spectrum Living: jouw partner voor woningontwikkeling, renovatie en transformatie in Den Haag en omgeving. Onze passie voor design en duurzaamheid komt tot leven in elk project dat we aanpakken. Als we één woord zouden kiezen om onze woningen te beschrijven, zou dat "aandacht" zijn.

Elke woning die je bij ons vindt, is met zorg geselecteerd, gerenoveerd en onderhouden door ons team. Onze transformatieprojecten, waarin we voormalige kantoorpanden omzetten in prachtige woningen, worden vanaf de tekentafel opgebouwd volgens de hoogste normen. We werken nauw samen met gerenommeerde architecten om zowel functioneel als esthetisch design te garanderen. Bovendien integreren we de nieuwste technologieën, zoals warmtepompen en zonnepanelen, om onze woningen energie-efficiënt te maken. We streven naar A+++ energielabels voor al onze transformaties en minimaal energielabel A voor renovaties.

Bekijk het actuele aanbod

Bij Spectrum Living benaderen we elke woning als een blanco canvas, wat resulteert in een gevarieerd aanbod in uitstraling en grootte. Of je nu op zoek bent naar een knusse studio of een ruime eengezinswoning, of je nu houdt van strak minimalistisch design of een warme en levendige sfeer, ons brede scala aan woningen heeft voor ieder wat wils. Eén ding is altijd constant: onze toewijding aan aandacht voor detail.

Ontdek ons aanbod van koopwoningen en huurwoningen op onze pagina en vind de perfecte woning die bij jou past. Bij Spectrum Living staan we klaar om jouw woondromen werkelijkheid te maken.

Staat wat je zoekt op dit moment niet tussen ons aanbod? Maak dan gebruik van onze zoekservice

Maak een zoekprofiel aan

Uitgelicht aanbod

Onze nieuwste woningen

Bekijk ons volledige aanbod